O senzație de plăcere mai mare, cu o îmbunătățire a performanței sexuale și reducerea drastică a curburii penisului, în cazul deformării.

Sunt rezultatele obținute în rezultatul procedurii cu plasmă îmbogățită (Platelet Rich Plasma), utilizate pentru tratamentul disfuncției erectile și a indurației plastice a penisului, care a ajuns acum din SUA în Italia
“Terapia Prp are o acțiune sinergică pentru acele persoane, care nu mai răspund, din diverse motive, la tratamentul cu inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5, faimoasele pastile pentru dragoste. Unii pacienți chiar au raportat o creștere a lungimii și circumferinței penisului și a creșterii dorinței sexuale “, explică pentru Adnkronos Salute Gabriele Antonini, urolog-androlog de la Roma, care a colaborat cu colegii Joseph Banno din Chicago și Paul Perito din Miami.
Prp este utilizată deja de mai mulți ani cu succes în ortopedie și medicină sportivă și a devenit rapid, în Statele Unite, una dintre cele mai eficiente metode de tratament pentru boala disfuncției erectile și a indurației plastice a penisului sau boala Peyronie (o afecțiune care determină curbura patologică a penisului, care nu permite o penetrare normală).
Corpul uman are o capacitate remarcabilă de a se autovindeca. Regenerarea unui țesut se obține prin producția naturală de celule stem – amintește Antonini – PRP presupune aplicarea trombocitelor concentrate bogate în proteine bioactive, care produc factori de creștere pentru a stimula regenerarea celulelor și a accelera repararea țesuturilor”.
Tratamentul începe cu o simplă probă de sânge plasată într-o centrifugă care separă plasma și trombocitele de restul sângelui. „Plasma, cu o concentrație mare de trombocite puternic îmbogățite, se colectează în seringi mici și se injectează din nou în țesutul deteriorat. Priapo shot *, așa că se numește procedura – explică urologul – se realizează în condiții de ambulator, prin aplicarea locală a unei creme simple anestezice înainte de injectare, fără nici un disconfort în timpul tratamentului ”
„În Statele Unite au fost făcute mai mult de 60.000 de proceduri PRP fără efecte secundare sau complicații.
În Italia a fost aprobat de către Ministerul Sănătății”, continuă el.
„Factorii de creștere stimulează regenerarea țesutului nou în corpii cavernoși, creșterea de noi vase sangvine și, prin urmare, îmbunătățirea circulației în interiorul penisului – subliniază Antonini.
Rezultatele constau în erecții mai puternice, o senzație mai puternică de plăcere. Și „cum am da acele ceasului înapoi și ceea ce era vechi și deteriorat redevine nou. Multe dintre aceste beneficii sunt imediate după injectare. Tratamentul este non-alergic și fără efecte secundare – conchide medicul – deoarece folosește și reintroduce plasma aceleiași persoane „

Share on FacebookShare on Google+Email this to someonePrint this page